Nyhedscenter

Hvad hvis køleskabets kompressor svigter?

Date:06-12-2023
Summary: Kontroller først strømforsyningen 1. Årsager Hvis køleskabets kompressorstarter ikke starter, for først og fremmest at kontrollere om køl...
Kontroller først strømforsyningen
1. Årsager
Hvis køleskabets kompressorstarter ikke starter, for først og fremmest at kontrollere om køleskabsstrømmen ikke er sat i, eller køleskabsstrømmen er løs, køleskabet ikke er godt forbundet til strømforsyningen, så må køleskabets kompressor ikke starte.
2. Løsninger
Hvis det er et problem med strømforsyningen, så skal du kun sætte køleskabets strømledning tilbage i stikkontakten for at sikre, at køleskabet fuldt ud kan modtage strømmen, så køleskabet kan bruges normalt.
To, mekanisk fejl
1. Årsager
Hvis kompressormaskineriet svigter, vil kompressoren ikke blive startet. Problemet med at holde kompressorakslen er normalt forårsaget af smøreolien, og smøreolievejen er blokeret, eller olietilførslen er afbrudt, og snavset i smøreolien øger smøreoliens viskositet. Kompressorcylinderen sidder fast, fordi mellemrummet mellem stemplet og cylinderen er lille, eller det termiske ekspansionsforhold sidder fast.
2. Løsninger
Hvis smøreolien skyldes svigt, så er smøreolien ikke nok til at tilføje smøreolie, smøreolierøret og smøreoliens viskositet øges, og smøreolien skal udskiftes. Hvis problemet er kompressorcylinderen, skal fagfolk udføre vedligeholdelse.

Seneste Produkter

Produktet med sit smukke ydre og kunstfærdige interiør er blevet solgt godt i mange lande og regioner, herunder USA, Europa, Australien, Sydkorea, Japan og Mellemøsten. Det er meget udbredt i forskellige køretøjer såsom biler, SUV'er, MVP'er, RV'er, lastbiler og yachter. Det bruges også i en række forskellige applikationer, herunder udendørs, off-road, kommerciel, fiskeri, selvkørende ture, kølekædetransport og narkotikatransport.

Se alle produkter